EN NL FR

Maak het jezelf gemakkelijk.
Verlies geen tijd meer in het postkantoor. Dankzij Postbird verstuur je zelf aangetekende brieven met één druk op de knop.

Een aangetekende zending versturen is altijd nèt wat meer gedoe. Maar niet met Postbird. Vergeet aanschuiven in de rij en zoeken naar de openingsuren van het postkantoor. Met Postbird verstuur je aangetekende zendingen vanachter je computer. Wanneer het jou past. Daarbij doen we dat zelfs met jouw eigen briefpapier en logo. Handig en professioneel.

Aan de slag
“In ons metier versturen we vaak gevoelige informatie en rekenen we op de zekerheid en vertrouwelijkheid van een aangetekend schrijven. Met meerdere tijdrovende bezoeken per week aan het postkantoor tot gevolg. Dankzij Postbird sturen we nu aangetekende zendingen met hetzelfde gemak als een gewone brief. En da’s natuurlijk fantastisch.”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!