EN NL FR

Win tijd en geld.
Dankzij Postbird verstuur je al jouw brieven met één knop.

Een berg aan brieven verzenden was nog nooit zo eenvoudig. Gebruik onze webapplicatie, upload de brief, bepaal je voorkeuren en betaal de brieven. Jouw werk zit er nu op, want wij zorgen voor de rest. Dankzij onze partner Bpost garanderen we een veilige en discrete levering van alle brieven, documenten en facturen. Nooit meer enveloppen, briefpapier, inkt en onnodige inzet van personeel nodig. Met Postbird win je tijd en geld.

Aan de slag
“Dankzij Postbird besparen we heel wat tijd en geld op het werk. We moeten ons nooit nog zorgen maken om iedere maand onze brieven te versturen. En het blijkt nog goedkoper te zijn dan het zelf te doen. Wij zijn fan!”

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!