EN NL FR

Verlies geen tijd meer aan uitgaande post
Verstuur als deurwaarder al jouw brieven via Bpost met PostBird. Online, eenvoudig en goedkoper. 

Als deurwaarder verstuur je nog behoorlijk wat briefpost. Aangetekende zendingen, de opvolging van facturen etc... Dankzij PostBird is er geen manueel werk en zelfs geen frankeermachine meer nodig. Kostenbesparend en veel efficiënter dus! Upload jouw brieven in onze applicatie en klik op verzenden. De rest gebeurt volledig automatisch van afdrukken tot aan Bpost overhandigen. In onze webapplicatie heb je een eenvoudige opvolging van iedere brief en raadpleeg er de track&trace code van aangetekende zendingen. Liever een volledig integratie met de eigen software? Dit is perfect mogelijk via onze uitgebreide API. Nog vragen of wil je hiermee aan de slag gaan? Contacteer ons.  

Contacteer ons
Omerus gerechtsdeurwaarders is één van onze tevreden tevreden klanten. Zij gebruiken PostBird al sinds 2018 voor hun kantoor en zijn nog altijd fan van de applicatie!

Zo werkt het

Jij uploadt de brief op ons platform, wij doen de rest.

1. Upload je document

Jouw PDF- of Word-bestanden in A4 formaat, groot of klein. Doe het gewoon online. Gebruik onze webapplicatie om meerdere documenten te versturen in één klik. Automatische adresherkenning indien het adres op de juiste positie staat voor vensterenveloppen. Bekijk hier de juiste positie voor het adres

2. Check de gegevens

Wordt het adres automatisch herkend? Indien nodig kan je het adresveld manueel overschrijven of een voorblad toevoegen met een aangepast adres door op de grijze potlood te klikken langs de brief. 

3. Bepaal je voorkeuren

In kleur of zwart/wit, eenzijdig of dubbelzijdig, standaard of aangetekend, met enkel of dubbel venster? Selecteer de gewenste brieven, klik op de grijze potlood en geef je voorkeuren door. 

4. Go!

Betaal de brieven en vervolgens ben je dankzij onze samenwerking met bpost zeker van een correcte en tijdige levering. Volg de status op in het persoonlijke dashboard. Voor aangetekende zendingen ontvang je een track&trace code. Bekijk hiermee exact wanneer de brief is afgeleverd! 

Reeds meer dan 1500 tevreden klanten!